Cheile Doftanei Brebu

După Tineretul Gura Vitioarei, iată că o altă echipă este online. Este vorba despre echipa care activează în comuna Brebu şi anume Cheile Doftanei Brebu formaţie care activează în campionatul Ligii A Prahova.

Dincolo de municipiul Câmpina, la 7 km spre nord, se află comuna Brebu, o localitate ce datează din anii 1500 şi care are în present aproximativ 7800 de locuitori. Echipa ce aparţine de această localitate şi care datează de prin anul 1925, se află pe harta fotbalistică a Ligii A Prahovene şi în această săptămână va susţine derby-ul Câmpinei în compania Unirii Câmpina.

Această echipă este renumită în judeţul nostru pentru că au reuşit să aducă în localitatea Brebu pe Dinamo Bucureşti în anul 1992. Au pierdut cu scorul de 3-1 dar stadionul din Brebu era arhiplin. Stăteau oamenii şi pe case doar pentru a apuca să îi vadă pe cei de la Dinamo Bucureşti în saisprezecimile Cupei României din acel an, competiţie câştigată până la urmă de către Steaua Bucureşti.

Astfel pentru a intra pe site-ul echipei din Brebu trebuie decât să faceţi click pe următorul link  www.afc.brebu.ro.

Un site destul de bine realizat, cu informaţii scurte şi la obiect, şi foarte uşor de utilizat. La capitolul minusuri aş putea trece culoarea galbenă acompaniată de roşu care poate supără ochiul, dar ţinând cont că acestea sunt culorile echipei din Brebu este oarecum acceptabil.

Multă baftă la dezvoltare!

Reclame

2 Responses to Cheile Doftanei Brebu

  1. csm campina says:

    Stiati ca si CSM Campina are un blog?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: