Să menţinem atmosfera!

Astăzi, sâmbătă, pe Ilie Oană de la ora 11, fotbaliştii antrenaţi de Vivi Răchită, vor încerca să demonstreze că eşecul din etapa trecută contra Deltei Tulcea a fost doar o sincopă de moment, în meciul pe care echipa noastră îl va susţine împotriva echipei CSM Râmnicu Sărat, formaţia aflată pe locul 17. CSM-ul, formaţia fostului petrolist Christian SAGNA (27 de apariţii, respectiv 11 goluri în tricoul galben albastru), vine la Ploieşti pentru a-şi vinde scump pielea şi pentru a încerca să smulgă, cel puţin un punct Petrolului, pentru a putea se păstra aproape de contracandidatele la retrogradare, printre care se află şi cealaltă formaţie prahoveană, Tricolorul Breaza.

Cum vizitatorii noştrii, sunt în „foame” de puncte, echipierii Petrolului vor avea un meci destul de greu, pe care eu unu sper, ca şi ceilalţi suporteri ai echipei fanion a oraşului, că îl va câştiga, fără probleme. Sper chiar într-o victorie la scor, prin prisma clasamentului, pentru a se menţine atmosfera bună creată în jurul echipei după rezultatel obţinute în ultimile două săptămâni. şi pentru a ne menţine aproape de top, fiind la doar 6 puncte distanţă de locul 2, şi la 8 puncte de primul loc cel care asigură promovarea în Liga I naţională.

Conform unui sondaj postat pe site-ul DoarPetrolul din cei 464 de votanţi, 94% au răspuns că vom câştiga, 3% au răspuns că vom face egal, şi restul de 3% au presupus că vom pierde. Brigada de arbitrii care oficiază la acest joc este formată din Emil Voicu din Bacău la centru, ajutat de asistenţii: Adrian Udrea şi Mihaela Popescu ambii din Târgu Jiu.

Într-un alt joc în care este implicată o formaţie prahoveană Tricolorul Breaza va avea sansa să se răzbune pe Victoria Brăneşti, în deplasare, cea care sezonul trecut a promovat de pe primul loc al Ligii a III-a exact din seria din care făcea parte şi echipa patronată de Constantin Anghelache.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: