Vivi si Petrolul

La sosirea lui Vivi Răchită pe banca adevăratului Petrolul, şi odată cu „preluarea” echipei de către primărie toată lumea se aştepta ca antrenorul să aducă punctele pe bandă, exact cum a făcut în proiectul „Petrolul e al nostru”. La început Vivi s-a confruntat cu o problemă mare pe care cred că nici un antrenor nu ar dori să o aibă – lipsa banilor. Bineînteles că odată cu lipsa banilor vine şi nemulţumirea jucătorilor şi plecarea acestora de la echipă, exemplul cel mai concret fiind Stana care în amicalele susţinute de echipă a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, dar care a „uşchit-o” de la echipă atunci când îţi era lumea mai dragă, deşi Vivi îl vroia cu ardoare.

A avut susţinerea din partea clubului, din partea galeriei, care atunci când echipa nu juca mai nimic, cântau în continuare şi iată că, în ultimele meciuri disputate de formaţia noastră de suflet, echipa chiar joacă. Chiar dacă nu obtine rezultatul scontat cum s-a întâmplat în ultimul meci cel de la Tulcea, jucătorii chiar joacă un fotbal plăcut ochiului şi sincer eu unu sunt mulţumit deocamdată.

Chiar mă gândeam într-un timp în care echipa nu juca, ce se va întâmpla dacă Vivi va continua să nu aibă rezultate. Oare vor mai fi în spatele lui toţi aceia care îl rugau să nu plece în Bulgaria?
Dacă se poate promova… Vivi go for it, pentru că 6 puncte de recuperat, nu sunt multe şi campionatul este lung, orice se poate întâmpla. Dacă nu există întotdeauna şi anul următor. Am stat enorm de mulţi ani în Liga a II-a ce mai contează încă un sezon. Trebuie doar să faci echipa să joace. Pentru că dacă echipa joacă bine şi pune presiune pe adversar fiind într-un constant „focul la ei”, este imposibil ca rezultatele să nu apară.

Am auzit destule voci care au zis că Vivi nu este antrenor. Şi nu m-am certat cu ei pentru că fiecare are dreptul la o părere. Dar chiar sunt curios ce vor mai zice oamenii care îl contestă pe omul Răchită, pe antrenorul Răchită atunci când va duce echipa asta acolo unde îi este locul şi poate cu ajutorul lui Dumnezeu, va rămâne acolo şi cine ştie poate vor reuşi şi performanţe.

Timpul va decide, trebuie doar să avem încredere. Petrolul e al nostru al tuturor prahovenilor!

One Response to Vivi si Petrolul

  1. Si eu „simt” ca lucrurile reintra in normal la Petrolul. Incet, dar sigur revenim acolo unde ne este locul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: