CS Ceptura

Undeva la stanga în drumul spre Mizil se află o localitate pe numele ei Ceptura, ce are o echipă de Liga a IV-a care mereu a fost ţinută în braţe de AJF fie că la conducere a fost Mircea Dridea, sau mai nou Silviu Crângaşu această echipă a reuşit de fiecare dată să fie deasupra liniei care te mentine in Liga A, cu toate că bază sportivă nu este la un aşa standard să exclami da domnule au o bază extraordinară.

Terenul nu este cu mult mai mare decât unul de Liga C şi cred că dacă se analizează la milimetru, această suprafaţă de joc nu îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru a se organiza meciuri de Liga A pe el, gazonul nu este nici el pe măsură, iar echipa este una mediocră care s-a menţinut mereu deasupra liniei care delimita echipele retrogradate de cele care rămâneau în serie, datorită, conducerii AJF, care pe de-o parte că nu i-a penalizat aşa cum trebuia, atunci când au greşit pentru că, poate… ştiţi şi voi pentru ce este renumită localitatea Ceptura, dar şi datorită terorii la care erau supuşi jucătorii echipei oaspete, dar şi arbitrii, care pentru a se proteja dadeau cu gazdele, doar ca să iasă întregi de pe terenul de joc. Am avut ocazia să văd pe viu două meciuri ale acestei echipe, unul la ei acasă acum vreo 3 sau 4 ani şi unul, acum vreo 2 ani jucat la Bucov. La fiecare din cele două jocuri am rămas impresionat.

În primul, în cel de acasă un spectator a intrat pe terenul de joc şi l-a lovit pe arbitrul asistent care oficia la joc, un arbitru asistent care mi-a rămas întipărit în minte la vremea respectivă, deoarece avea acelaşi nume cu fostul arbitru, şi actual preşedinte la FC Steaua Valeriu Argăseală, şi nu stiu dacă exista vreo legatură de rudenie intre cei doi. A fost un meci în care s-a jucat pe viaţă şi pe moarte la propiu.

M-am nimerit la acel joc fiind în localitate, total din întâmplare. Jocul a început într-o notă de dominare a oaspeţilor fără drept de apel, însă gazdele conduse de Juju, cum am înteles că îl chema, intrau la rupere şi împreună cu brigada de arbitrii au câştigat meciul într-o manieră pe care aş numi-o mai mult decât frauduloasă chiar grosolană. După ce că îi ajutau arbitrii, a mai venit faza la care asistentul Argăseală, aflat la linia cu băncile de rezerve, pe partea cealaltă faţă de tribună, a ridicat prompt un ofsaid mare cât casa poporului şi în acel moment a fost lovit de un spectator care se afla in curtea din spatele băncilor de rezerve.

În cel de-al doilea meci,am văzut o echipă CS Ceptura foarte cuminte, chiar neaşteptat de cuminte, lucru care m-a făcut să mă întreb oare ce au păţit, nici o înjurătură, nici un comentariu, nimic şi auzisem că şi în deplasare sunt cam la fel cum sunt acasă. Echipa era condusă în teren tot de Juju, dar majoritatea jucătorilor erau tineri şi chiar jucau fotbal fără să îi mai intereseze ceea ce faceau arbitrii, pur şi simplu îşi vedeau de treabă. Mi-am zis în sfârşit s-a schimbat echipa din Ceptura, îşi pot face o echipă competitivă. Poate era doar un foc de paie, pentru că era sfârşit de campionat.

Iată că deşi cu întârziere pe acest blog Cs Ceptura şi-a dat din nou în petec în meciul din etapa trecuta contra Unirii Câmpina. Conform http://www.sport-campina.blogspot.com „din primul până în ultimul minut, gazdele au înţeles să-şi arate ospitalitatea după o „reţetă” aparte, din care nu au lipsit – ba, au fost cam din abundenţă – înjurăturile, ameninţările şi scuipăturile!”. Şi sincer vă spun eu unul cred asta, deoarce pe cei de la Ceptura i-am văzut cu ochii mei. Ce este drept, este faptul că nu am mai fost în ultimul timp la Ceptura, pentru a vedea cum stau lucrurile cu adevărat, dar LUPUL ÎSI SCHIMBĂ PĂRUL DAR NARAVUL BA. Aşa este şi CS Ceptura dacă a făcut odată cu siguranţă vor face şi a II-a oară pentru că aşa s-au învăţat.

Oare când dragi conducători ai AJF Prahova veţi lua măsurile în concordanţă cu ceea ce se întâmplă pe teren şi să nu vă mai pitiţi după chestii puerile că nu s-a notat în raportul de arbitraj, că nu există pedeapsă în regulament pentru un asemenea comportament incalificabil, că, că, că. Luaţi odată măsuri să nu se mai întâmple pe terenurile de fotbal mai ales la Liga A aşa ceva. Şi aici nu este vorba doar de CS Ceptura ci de orice echipă care face ceea ce face CS Ceptura. 

O duminică plăcută!

2 Responses to CS Ceptura

  1. FL0o says:

    Frate…dc toata lumea are ceva cu Ceptura?…hai inteleg ca nu avem cine stie ce echipa..dar totusi…jucam si noi…suntem oameni..ne doare si pe noi…..si apropo…ceptura nu trebuie privita cu ochi rai…pentru ca avem si noi prestanta…cu fabricile noastre….Aplast,COpil-Profil si Serve…plus multe alte crame si chestii de genul…asa ca as ruga frumos pe toata lumea sa nu mai adreseze vorbe rele despre Ceptura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: