Farul – Petrolul un derby la matineu

Deşi atât Farul cât si Petrolul au evoluat mulţi ani în prima ligă română, iată că cele două formaţii se vor întâlni acum la… „matineu”, mâine pe terenul din Stejarul, acest joc fiind un test important în ecuaţia promovării pentru ambele echipe. Fără jucătorul Budescu, dar cu Avram, cel care şi-a ispăşit suspendarea şi Tudor revenit după o accidentare, Petrolul încearcă să se întoarcă acasă cu toate cele 3 puncte, mai ales după jocul prestat acasă în compania echipei CS Botoşani unul dătător de speranţă.

Totuşi, Farul este o echipă cu pretenţii mari, mai ales că, la cârma acestei formaţii este Marius Şumudică, fostul antrenor al celor de la Astra, cel care l-a înlocuit pe Vivi atunci când a fost dat afară de Ioan Nicolae de la echipa de suflet a ploieştenilor din acel moment, şi cel care nu l-a lăsat pe Liviu Mihai să combată pentru formaţia lui Vivi Răchită pe motiv că ar întări o contracandidată la promovare.

Sperăm că din această deplasare, care se anunţă foarte grea în urma rezultatelor obţinute de Farul în ultimile meciuri jucate, Petrolul v-a învinge pentru a bucura numeroşii suporteri pe care echipa aceasta îi are în Ploieşti dar şi în tară.

Mult succes!

One Response to Farul – Petrolul un derby la matineu

  1. Mai presus de toate maine va fi un meci intre cei doi antrenori. Mizez pe Rachita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: