Chimia… o specialistă a cupei?

Chimia Brazi, formaţia de Liga a III-a care îşi dispută meciurile de acasă pe stadionul de lângă combinat, surprinzător după părerea mea, este o specialistă a cupei. A reuşit să elimine Petrolul Ploieşti şi iată că acum o nouă formaţie de Liga a II-a a plecat de pe arena “Vasile Borcan” cu capul plecat. Este vorba de nou promovata în Liga secundă naţională Tricolorul Breaza, formaţie care reuşise să producă sâmbătă, în campionat surpriza şi să câştige pe terenul Deltei Tulcea, o echipă care când joacă acasa rar pierde puncte.

Scorul după cele 90 de minute era egal pentru chimişti marcând Valentin Lazăr, în timp ce Ghită a adus egalarea menţinând vii speranţele oaspeţilor. Având în poartă un goal-keeper  înger păzitor, în persoana lui Gheorghe cel care mai acum câţiva ani apăra poarta echipei CS Floreşti, echipa condusă de pe bancă de către fostul portar al echipei Petrolul Ploieşti în anii ’90 Gheorghe Liliac, a tras lozul câştigător câştigând ca şi cu Petrolul Ploieşti tot la penalty-uri.

Vişan a ratat ultimul penalty şi astfel scorul s-a terminat 5-4 (1-1, 4-3 după penalty-uri) pentru echipa gazdă care astfel în următoarea etapă de cupă v-a aduce pe gazonul din Brazi o echipă de Liga I.

2 Responses to Chimia… o specialistă a cupei?

  1. sTc says:

    Pentru Chimia a marcat tanarul Valentin Lazar, nu Vlad!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: