Alexandru Iatan a decedat…

Ce se poate spune în aceste momente… tragice, sincer vă spun că mai nimic. Rămâi practic cu gura căscată şi realizezi cam cât de scurtă este viaţa. Cum reacţionează mama baiatului la aflarea veştii, că baiatul ei cel scump a murit, pe numele său Alexandru Iatan cel care a apărat buturile unei formaţii care s-a dorit a ploieştenilor. Care sărea din bară în bară şi-şi dădea sufletul pe teren pentru această echipă, pentru antrenorul Vivi Răchită cel care îl adusese la CSM Ploieşti de la Scoala de fotbal „Marius Lăcătuş”.

A decedat la vârsta fragedă de doar 19 ani, chiar pe locul care cred că l-a iubit cel mai mult, pe terenul de fotbal. Acel dreptunghi verde atât de iubit de unii, şi atât de blestemat de familiile acelora care şi-au găsit sfârşitul în interiorul lui. Un antrenament al echipei la care fusese împrumutat, Dunărea Giurgiu, care nu anunţa nimic, o minge în stomac, încă două parade şi gata a căzut pe iarbă. Medicii nu au făcut altceva decât să constate tragicul deces.

Este păcat pentru că în perioada petrecută la „cea mai iubită echipă” din Ploieşti, Alexandru Iatan arăta ca un fotbalist de perspectivă care promitea mult. Probabil un viitor portar de naţională, dar din păcate pentru el şi poate pentru fotbalul românesc acea secundă i-a fost fatală. Pe această cale îmi doresc să transmit sincere condoleanţe familiei îndurerate!

DUMNEZEU SĂ-L ODIHINEASCĂ IN PACE!

2 Responses to Alexandru Iatan a decedat…

  1. Imi pare foarte rau pentru Iatan si familia lui. Pentru tot ce a facut pt. echipa in perioada F.C. Ploiesti ii multumim!

    Dumnezeu sa-l odihneasca!

  2. andu says:

    Sincere condoleante pentru familia lui Alexandru.Odihneasca-se in pace !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: