Petrolul eliminată din Cupa României

Din păcate pentru echipa FC Petrolul Ploieşti totul merge din ce în mai prost. Din 3 meciuri oficiale susţinute de către echipa fanion a oraşului nostru am obţinut un sigur egal şi o înfrangere în campionat, iar în cupa României, în meciul disputat aseară pe stadionul de lângă combinatul de la Brazi cu Chimia echipa noastră a suferit o nouă înfrângere cu scorul de 5-4 după executarea loviturilor de departajare.

După un 0-0 la finalul celor 90 de minute regulamentare scorul alb s-a păstrat până la ultimul fluier al arbitrului bucureştean Andrei Chivulete când s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Şi Chimişti conduşi de pe margine de antrenorul Ion „Coco” Cojocaru au fost mai norocoşi sau mai stăpâni pe situaţie ratând doar 2 din cele 7 lovituri de departajare executate prin fostul petrolist Marius Irimescu şi prin Gâtu.

Iată că Petrolul este eliminată din competiţia organizată de FRF iar Chimiştii merg mai departe. Dacă nu se face ceva pentru a aduce jucători cu care cât de cât poţi face treabă eu unu ca simplu spectator nu îi văd bine. Să sperăm că se vor face minuni şi Petrolul va reuşi să fie măcar în jumătatea superioară a clasamentului.

Într-o altă partidă în care a fost implicată o formaţie prahoveană, Tricolorul Breaza a dispus cu scorul de 3-0 de FC Râşnov.

O zi plăcută!

One Response to Petrolul eliminată din Cupa României

  1. Am fost la meci si pot sa spun ca s-a pus suflet de partea ambelor parti…dar atat. Pacat de suporterii petrolisti prezenti la meci in jur de 200!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: