Petrolul un supermarket de valoare

Pentru a supravieţui Petrolul trebuie să vândă. Şi văd că începe să vândă pe bandă rulantă, mai toţi jucătorii importanţi pe care îi are, ca acum vreo 10 ani când a vândut aproape două echipe, de se întâmpla ca mai toate echipele din fosta divizie A, aveau în componentă jucători care au fost crescut la Ploieşti sau au apărat culorile clubului. Mă miram eu în timpul amicalului disputat în compania campioanei că Vivi nu s-a bazat în formaţia de start pe Laurenţiu Marinescu şi pe Alin Coţan, două dintre piesele importante de sezonul trecut în angrenajul formaţiei. Simplu ca bună ziua. Aceşti jucători trebuiau scoşi la mezat.

Trei jucători a vândut Petrolul, Marinescu a ajuns în curtea campioanei, iar Costache şi Coţan la Iaşi. Ar mai urma Budescu, unul din jucătorii care a dus echipa în cârcă prin prestaţiile sale din teren şi tacâmul ar fi complet.

Dacă vindem tot, oare noi cu cine mai rămânem. Am totuşi încredere că Vivi Răchită cel care a crescut o echipă care s-a considerat a ploieştenilor, va mai realiza încă o echipă din nimic. Nu vreau să îi reneg meritele antrenorului Vivi Răchită dar la proiectul respectiv a avut în spate şi o conducere puternică, care părerea mea de simplu spectator, a făcut ca arbitrajul să nu fie unul potrivnic. Tin minte meciul din campionatul Ligii a III-a cand CSM a jucat cu Rapid II Bucureşti. Puteam bate şi fără arbitrii, da recunosc asta, dar ne-a ajutat arbitrul atunci cu vârf şi îndesat. Până şi cele mai mici contacte între jucători rezultau în faulturi acordate pentru echipa noastră.

Deci concluzia ar fi că dacă dorim performanţă pe langă echipa pe care Vivi o va contrui ne mai trebuie şi o conducere puternică care sper eu să fie asigurată cu succes de Tibi Baroian, ginerele lui Mircea Dridea. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a evita ca astfel de practici să se întample împotriva echipei noastre.

Vom trai şi vom vedea ce se va întampla cu această echipă. Şi sper din tot sufletul ca cei care alcătuiesc galeria Petrolului să aibă răbdarea necesară construcţiei unei echipe. Pentru că o echipă nu se construieşte în câteva meciuri. Vor fi jucători noi care nu au mai jucat împreună deci trebuie avută răbdare, şi înţelegere.

 O zi plăcută şi HAI PETROLUL

3 Responses to Petrolul un supermarket de valoare

 1. Elena says:

  Ce fac juniorii din data de 23 iulie? Unde vin acesti copii sa faca antrenament?Azi au fost la Vega si nu au fost primiti de cei de la Chimia Brazi. Cred ca Fc Petrolul trebuie sa faca urgent o sedinta cu parintii acestor copii ca sa -i informeze cu noua .organizare si ce obiective se urmaresc.

  • SportulPh says:

   Stimata doamna,

   Din cate am inteles eu domnul Tibi Baroian va analiza in aceste zile care va fi situatia juniorilor ramasi in cadrul structurii preluate de primarie al carui sef este Cristian Nica care am inteles ca si-ar fi dat acceptul sa conduca Centrul de Copii si Juniori. Voi face o intrebare catre acesti domni si voi scrie un articol despre aceasta problema.

 2. Eu zic ca majoritatea suporterilor realizeaza ca Petrolul trece printr-un moment greu (inerent oricarui inceput). Restul…vom trai si vom vedea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: