Ultimul tren…

Ieri s-au aflat şi numele celor două echipe care vor combate în sezonul viitor în Liga B Prahova, Intersport Călineşti şi CS Blejoi. Astfel aceste două echipe au prins ultimele bilete pentru trenul care duce în Liga B Prahova, alături de cele patru formaţii din Liga C Prahova care au terminat pe primul loc în seriile de care au aparţinut şi anume: Juventus Ploieşti, Unirea Urlaţi, Flacăra Mălăieşti şi CS Şirna.

Prima echipă este CS Blejoi care a dispus de Rapid Sălciile cu scorul de 1-0 pe stadionul „Dorobanţul”, un meci „tare” care s-a bucurat de o asistenţă numeroasă, în jur de vreo 400 de persoane poate chiar mai mult. Un joc animat, dinamic cu ocazii de gol şi de o parte şi de alta, dar parcă totuşi cei de la Blejoi au atacat mai mult şi mai clar şi au înscris de două ori. Numai că prima dată, în minutul 44, golul a fost anulat pe motiv de ofsaid la o decizie corectă a asistentului de pe acea parte Emil Bozieru. Şi totuşi echipa CS Blejoi nu s-a lăsat şi a înscris în min 72 de această dată în mod corespunzător dintr-o lovitură liberă de mare efect chiar în vinclul porţii celor de la Sălciile. Oaspeţii după primirea golului nu au lăsat garda jos, şi au atacat în valuri, dar steril fără urme pe tabela de marcaj.

Suporterii au fost prezenţi şi de o parte şi de alta încurajând frenetic echipele, cei de la Sălciile  au fost „cazaţi” la tribuna dinspre ştrand, iar cei de la Blejoi la „oficială”. La începutul jocului s-au aprins torţe, precum şi după înscrierea golului victoriei, fapt care a creat un spectacol neobişnuit pentru nivelul la care cele două echipe activează şi anume Liga C. Echipa din Blejoi îşi câştigă astfel binemeritat zic eu locul în competiţia superioară Liga B Prahova în urma celor 90 de minute ale barajului.

În celălalt joc disputat pe arena din complexul rafinăriei Teleajen, Intersport Călineşti a dispus cu scorul de 3-1 Cetatea Coada Izvor (2-1 la pauză) în faţa a 100 de spectatori. Astfel cum se aşteptau majoritatea cele mai bune echipe au învins şi reuşit de asemenea o promovare puţin tardivă dar meritată.

Putem vedea câteva poze de la jocul CS Blejoi – Rapid Sălciile şi un filmuleţ care a fost postat pe site-ul Youtube:

6 Responses to Ultimul tren…

 1. Frumoase tortele… 🙂

  • SportulPh says:

   Intradevar frumoase. Si daca tinem cont ca meciul nu a fost unul de Champions League, si a fost de Liga C iti dai seama ce spectacol s-a creat :).

   • bena says:

    Nu va mai …………….. atat p voi ca deja a inceput sa puta……..adevaru e ca sunteti varza……s daca var interesa nu neati batut voi ci neam btt singuri……..asa ca sunteti varza………….varza

 2. bena says:

  mda………ce mai meci…..poate daca se juca p corect nu luam o asa bataie de la nijte grasi de la blejoi……dar asta e……………AVEM VALOARE doar c vedeta noastra in teren…….adica MIHAI VICTOR…..poreclic dupa celebrul personaj de desene animate JERRY

 3. SportulPh says:

  Nu stiu de ce esti asa de revoltat. Presupun ca esti un suporter sau un jucator al echipei din Sălciile. Aţi pierdut dar nu a zis absolut nimeni ca nu aţi fost buni. Chestia e că cei din Blejoi au înscris cu un gol mai mult decât echipa voastră şi fotbalul se câştigă pe goluri. Asta e data viitoare Liga B vă aşteaptă dacă ve-ţi înscrie cu un gol mai mult decât adversarul.

 4. Pingback: Tom and Jerry And The Lion | Desene Animate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: