Cupa a luat drumul Plopeniului

„Să vină cupa… să vină cupa… la Plopeni!”… Asta scanda micuţa galerie plopenară la sfârşitul jocului de cupă dintre Caraimanul Buşteni şi Intersport Plopeni, joc contând pentru faza finală a Cupei României la nivel judeţean. Pe o vreme numai bună pentru fotbal, pe stadionul STEROM din Câmpina, plopenarii au învins cu scorul de 2-0 pe cei din Buşteni prin golurile lui Huza în minutul 44 şi Lucian Drugău în minutul 84 stabilind astfel câştigătoarea Cupei României la nivel judeţean pentru sezonul 2009 – 2010. Din păcate pentru asistenţă, în tribune fiind prezenţi apoximativ 500 de persoane, meciul a fost unul anost, plictisitor, încâlcit, cu multe pase greşite şi de o parte şi de alta, care nu s-a ridicat la un nivel de joc la ceea ce se aştepta de la el.

Plopenarii au dat totusi dovadă de o lipsă de profesionalism cruntă, deoarece au ajuns la joc undeva în jurul orei 11 fara 20, moment în care cei din Buşteni ieşeau la încălzire, plus că meciul era aproape să nu se dispute datorită „uitării” acasă a legitimaţiilor de joc, din nou mă simt nevoit să evidenţiez lipsa de profesionalism a unei echipe care se vrea promovată în liga a III-a naţională. Din această cauză jocul a început cu 13 minute mai târziu faţă de ora la care acesta era programat.

Preşedintele AJF Silviu Crângaşu declara pentru cei care au făcut programul de joc: „Îmi doresc un joc spectacol care să arate cota valorică ridicată a fotbalului prahovean din acest moment. Intersport a fost una dintre protagonistele la promovare, pe câdn Caraimanul reprezintă o echipă redutabilă care beneficiază de experienţa lui Petre Gavrilă cel care a realizat la Buşteni o adevărată şcoală de fotbal„.

Caraimanul  din Buşteni în drumul spre finală au eliminat rând pe rând formaţiile: Carpaţi Sinaia(Liga C), Progresul Aluniş, Petrolul Teleajen şi CS Băneşti Urleta în semifinale după un joc interzis cardiacilor pe acelaşi teren. Intersportul a dispus rând pe rând de Petrolul Băicoi (Liga B), Voinţa Vadu Părului (Liga B), Unirea Urlaţi (Liga C) şi Unirea Câmpina (Liga A).

După cum am spus jocul a început în întârziere cu 13 minute şi a început într-un ritm alert cu buştenarii în rolul principal şi în minutul 2 chiar înscriu în urma unui corner dar este anulat pe fondul unei semnalizări că mingea a părăsit terenul de joc a asistentului Iamandi Marian. Imediat în faza următoare plopenarii dau replica prin Andrei Puiuleţ care şutează însă fără efect pe tabela de scor. Până la pauza aproape că am adormit dacă Huza nu marca în minutul 44.  La fel s-a întamplat şi în cea de-a II-a repriză când Lucian Drugău a mai dezmorţit asistenţa.

Brigada de arbitri a fost după părerea mea la înalţime şi s-au achitat bine de sarcini în frunte cu Daniel Richită asistat de Adrian Stoienoiu (ambii din Boldeşti) şi Iamandi Marian (Ploieşti). Rezervă a fost desemnat Marinică Valentin care nu prea a avut de lucru deoarece cei doi antrenori Daniel Dumitrache şi Petre Gavrilă nu au avut iesiri necontrolate la adresa oficialilor jocului. Observatori din partea AJF au fost profesorul Octavian Bălteanu pentru joc, care la sfârşitul jocului şi-aluat în serios rolul de maestru de ceremonii şi mihai ion observator pentru arbitrii.

Acestea fiind spuse vă urez un weekend cât mai plăcut şi toate cele bune. Felicitări câştigătorilor şi laudă învinşilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: