Farsa de la Hăbud…

Uitându-ma la emisiunea Pressing a lui Dragos Pătraru când au fost invitaţi Robert Nuţu şi Ionuţ Borcan, săptămâna premergătoare grevei arbitrilor, parcă din câte îmi aduc aminte s-a vorbit atunci că un joc a fost întrerupt … datorită unei farse puse la cale de către Gabi Jugaru tocmai echipei din Hăbud echipă nou înfiinţată care la momentul respectiv disputa primul joc.

Ţin să spun că la momentul respectiv eram reticent, la auzul acestor vorbe, şi chiar credeam că este o minciună, pusă la cale de anumiţi observatori pentru a determina arbitrii să boicoteze greva. Şi chiar am luat în râs „vorbele” arbitrului Constantin Pantilimonescu, cel care a intervenit pe messenger la emisiunea mai sus amintită.

Însă ieri seară uitându-mă la un film pe un canal naţional, şi intervenind porţia de reclame gratuite, am schimbat canalul şi întamplător am ajuns pe PRO TV unde începea emisiunea Jugaru Shukaru’.

În această emisiune… ghici ciupercă cei? Exact cazul prezentat în aprilie cu elicopterul. Am ramas mirat! Nu mai ştiam ce să spun în aceste momente şi prin minte nu aveam decât faptul că „a avut dreptate puştiul Panty!”.

Dar care a fost intriga, un „nene” a aterizat în timpul meciului în desfăşurare cu elicopterul… direct pe terenul de joc, şi a început să îşi împrejmuiască un mic perimetru din teren, din simplul motiv că porţiunea de teren ar fi… parcela lui de teren din neamul Balotescu moştenită de la bunica lui care a decedat.

Bineînteles că a ieşit o rundă de parlamentări între oficialii echipei Voinţa Hăbud pe de-o parte, în frunte cu delegatul, antrenorul şi patronul echipei şi „propietarul” pe de altă parte.

În mod normal arbitrul Pantilimonescu trebuia să se ducă la delegat şi să îi spună acestuia… „Domnule, din acest moment aveţi 3 minute ca să scoateţi elicopterul de pe terenul de joc. În caz contrar voi fluiera sfârsitul jocului…”

Până la urmă a apărut Jugaru şi toată lumea a răsuflat uşurată – totul a fost doar o glumă. Acesta după ce a fost purtat practic pe braţe de către cei prezenţi a mulţumit observatorului, precum şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova pentru că au participat la această farsă. Arbitrul şi asistenţii săi au rămas doar cu amintirile… şi cu „neaplicarea regulamentului când acel corp străin a pătruns pe teren”. Să nu fim totuşi absurzi. Acestea fiind spuse vă doresc o zi cât mai plăcută şi ne reauzim mâine.
SportulPh.

One Response to Farsa de la Hăbud…

  1. ady says:

    ee stiu e la mine in sat asta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: