DNA dă lovitura – Episodul II

Reamintesc că înainte de a începe să citiţi acest articol doresc să vă informez că acesta este un pamflet. Orice personaj prezentat aici e pur fictiv nu are nici o legătură cu realitatea. Datorită scandalurilor apărute în arbitrajul românesc m-am gandit că puţin umor nu strică nimănui. Episodul II:

Botulescu reţinut la fetiţe în Amsterdam!Cum comentezi?

Lovitura de teatru în cazul arbitrilor prahoveni suspectaţi de corupţie în bine cunoscutul caz Penescu. „Locotenentul” lu’ Fane Şpăgaru’ a fost prins la Amsterdam de nişte…fetiţe. Se pare că una dintre acestea, era româncă şi a fost recunoscut de către aceasta, care a anuntat imediat poliţia. Ca urmare a acestui apel poliţia olandeză l-a săltat pe acesta în timp ce…
Din sursele noastre se pare că acesta nu a apucat să înceapă alegându-se cu această ocazie şi cu o pagubă de 50 de euro.
Avionul în care se afla Botulescu urmeaza să sosească la Bucureşti în jurul orei 16:45.
Vom reveni!

Iată şi primele reacţii ale unor presedinţi de club

Ciugulea :Să-l bage la bulău!„. Crezi că are dreptate?

La nici o ora de la anunţarea prinderii lu’ Botulescu Răzvan iată că au apărut deja primul preşedinte de club ce aruncă cu … în arbitrul Botulescu. Patronul unei echipe olteneşti (necunoscută de noi în momentul de faţă) a iesit la atac: „Să-l bage la bulău cu-n olandez în celulă. Asta merită infractorii aştia! Sau mai bine, să-l bage si pe Pîrlitea lângă el că tot fac o pereche bună”.

Pîrlitea: „Trage cu verdele.
Botulescu: „Da mă, n-ai grijă„.
Cum comentezi?

Iată că sunt-arbitru-şi-i-au-spagă.ro a intrat în posesia unei stenograme provenite în urma unei convorbiri telefonice între cei doi arbitrii prahoveni implicaţi în cazul de corupţie ce a zguduit arbitrajul românesc. Următoarea stenogramă face referire la avantajarea formaţiei Clopotarii din Deal în detrimentul echipei Pupăza Cornăţeşti.

Pîrlitea Florin: Alo, bă esti?
Botulescu R
ăzvan: Da Fane, ia zi!
P.F.:
Bă, vezi că ne-au dat la aia.
B.R:
Aia cu…
P.F.:
Ihi, ăia ăia…
P.F.:
Vezi cu…
B.R.:
Da mă, n-ai grija…cat e…?
P.F.:
Ba, nu vorbim aici! Tu vezi cu verdele ăla – întotdeauna să treci pe verde(nota redacţiei – Clopotarii joacă în verde).
B.R.:
Da mă, verde e culoarea mea favorită.
B.R
.: Bă, dar niste brânza daia bună…
P.F.:
De care?
B.R.:
Daia ca la Târgu… stii tu. Ca aia ultima n-a fost prea bună.
P.F:
Da mă, se rezolvă, o să vorbesc cu omu’.
P.F.:
Baftă
B.R.:
Ne auzim! Salut!

Cornelius Paştelemăsii: Am dat brânza doar la protocol

Contactat printr-un porumbel călător, primarul comunei Clopotarii din Deal care este şi susţinătorul formaţiei de fotbal, ne-a declarat următoarele:
Domnule dragă noi nu avem nici o legatură cu blaturile. Pentru că am dat de mâncare la nişte copii sunt acuzat de blat? Aia micii(n.r. arbitrii) veniseră cu burtica goală şi le-am dat şi noi ceva să mănâncă şi gura lor doar nu vroiaţi să arbitreze nemâncaţi.
. Intrebat dacă brânza furnizată celor doi arbitrii a fost legală el s-a rezumat a spune: brânza este etichetată şi de obicei este destinată exportului şi nu cred că am gresit cu ceva atâta timp cât ne-am purtat omeneşte cu acei copii„.

In aproximativ 30 de minute va începe o emisiune specială pe Şpagă TV acolo unde moderatorul emisiunii Andrei „Grig” Corcodean va discuta cu invitaţii săi acest incredibil caz de corupţie din arbitrajul judeţean.

Botulescu: Sunt nevinovat!„. Credeti ca s-a drogat la Amsterdam?

Sosit pe aeroportul Otopeni arbitrul Răzvan Botulescu, suspectat de implicare în cazuri de corupţie privind arbitrajul, a declarat în timp ce era însotit de 4 ofiţeri de poliţie în civil că Replicile redate în această stenograma nu sunt ale mele. Probabil că era fratele meu geamăn. E o încurcare de identitate flagrantă aici. Şi eu care credeam că o persoană, este considerată nevinovată până se demonstrează contrariul el încheind acid şirul acuzărilor: Nu mai există justiţie în România !„.Rămâne de văzut dacă aceste lucruri sunt adevărate, dar cert este că un om nevinovat nu poate coborî dintr-un avion încătuşat, aşa cum a făcut-o „locotonentul” lui Fane „Şpăgaru” – nume greu în dosarul „Brânza pentru arbitrii prahoveni”.

Articol scris de Krebs & SportulPh

8 Responses to DNA dă lovitura – Episodul II

 1. dan says:

  Interesante replici – asteptam si filmulete

 2. SportulPh says:

  Fiind pură imaginaţie cam greu să scot şi filmuleţe 😛

 3. dan says:

  tocmai ca fiind pura imaginatie e usor sa le produci =)) cred ca spargi youtube in doua =))

 4. SportulPh says:

  Poate se ocupă Krebs :). Oricum a zis că o să le pună şi el 🙂 eventual pe site la el

 5. DNA says:

  Il declaram pe D-l „Pîrlitea Florin” cu verdictul de „Vinovat”

  • SportulPh says:

   Domnule DNA v-aţi pronunţat exact când arbitrii vinovaţi la nivel naţional au fost trimişi la judecată pentru că au luat şpagă de la domnul Penescu boss-ul clubului FC Argeş. Interesant foarte interesant

 6. DNA says:

  Pai D-le SportulPh credeti ca aici la noi nu se practica spaga.. v-am spus asa mai neoficial ..doar asa ca sa stiti…

 7. SportulPh says:

  Este foarte posibil sa se practice şi pe la noi. Nu am de unde să ştiu pentru că nu fac parte din cei care dau şpagă şi nici din cei care primesc şpagă. Totuşi cred ca ar trebui să aduceţi şi câteva dovezi în momentul în care afirmaţi ceva. Să afirmi că toţi arbitrii iau şpagă este ceva de „nedescris” dar totuşi trebuie probat. Asta este TRAIM în Romania şi fie că ne convine fie că nu şpaga face parte din viaţa noastră… fie că o dam la doctori, avocaţi, poliţie … şi terminând cu arbitrajul.
  Asta este părerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: