DNA da lovitura în Prahova…

random_referee

Fane Şpăgaru

Inainte de a începe să citiţi acest articol vă informez că acesta este un pamflet. Orice personaj prezentat aici e pur fictiv nu are nici o legătură cu realitatea. Datorită scandalurilor apărute în arbitrajul românesc m-am gandit că puţin umor nu strică nimănui.

Arbitrii prahoveni in vizorul DNA

DNA-ul se pare că a mai prins nişte fluieraşi cu maţa-n sac! Astfel, în cursul zilei de mâine va fi chemat la parchet arbitrul Pîrlitea Florin, un bine cunsocut şpăgar în rândul arbitrilor. Arbitrul în cauză nu a putut fi contactat.
Sursa: sunt-arbitru-si-i-au-spaga.ro

PÎRLITEA LA PUŞCĂRIE!!! au strigat în cor mai mulţi preşedinţi de club.
Pîrlitea nu a putut decât sa schiţeze un zâmbet.
Râzi tu dar nu-i râsul tau! a afirmat un ziarist prezent în momentul în care a fost adus la DNA.

Pîrlitea neagă acuzaţiile!

Arbitrul prahovean se apără în faţa acuzaţiilor formulate de procurorii DNA: „mi se pare o glumă proastă cele afirmate! Nu mă simt în pericol pentru că ştiu că nu am facut nimic rău! Nu am luat şpagă în viaţa mea! Nu-l cunosc pe domnul Coco Penescu decât de la televizora afirmat, în exclusivitate pentru arbitrii-i-au-spaga.ro arbitrul Pîrlitea „Şpagă” Florin.
Să nu uităm că acelasi lucru a fost spus şi de Aurelian Bogaciu, arbitru aflat în acest moment în arest pentru 29 de zile.
Arbitrul Pîrlitea a ieşit cu o declaraţie şoc: “Voi da în judecată sursele care îmi denigrează numele afectându-mi astfel grav imaginea

Se strange laţu’ domnule arbitru! Se strange laţu!
DNA ar trebui să intre şi în rândurile ziariştilor care afectează grav imaginea unor arbitrii corecti” a afirmat arbitrul Pîrlitea în emisiunea Şpagă de la televiziunea Şpagă TV.
Deocamdată se concentrează pe răul cel mai mare :P!
Jos arbitrii! Jos corupţia! Pîrlitea la puşcărie!!

🙂 COCO la Puscarie 🙂

Strire preluata de pe GheSePhe.ro

Hoţii strigă hoţii! Cum comentezi?

Acuzat de luare de mită, infractorul Pîrlitea Florin a ieşit la atac şi a cerut întemniţarea celui ce a furnizat datele procurorilor. Despre acesta, nu se ştiu prea multe decât că este poreclit în lumea fotbalului „Coco” (n.r. Cocolino Penescu). Acesta ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, urmatoarele: „Acest Pîrlitea nu este altceva decât un găinar mărunt care blătuieşte meciurile pentru 3 kilograme de peşte şi doua role de caşcaval. Să-şi aducă aminte când a stat… dar mai bine lasă! Procurorii ştiu mai bine despre ce vorbesc şi am încredere că-l vor întemniţa pe acest pseudoarbitru„.

In jurul orelor 16:00 se asteaptă o decizie în privinţa prelungirii mandatului de arestare, pe numele arbitrului Florin Pîrlitea, pe o perioadă de 29 de zile!
La puşcărie nu se iese pe peşte şi brânză!!! Trebuie caşcaval dar d’ăla verde 😉 – $$$

Pîrlitea:”Aduceţi brânza!”Cum comentezi?

Chiar dacă o decizie în privinţa arestării lui Pîrlitea Florin era aşteptată în jurul orei 16:00 iată că judecătorii s-au mişcat mai repede. Astfel, pe baza probelor furnizate de martorul poreclit de presă „Coco”, a fost aruncat în puşcărie pe o perioadă de 29 de zile. Pîrlitea coruptu’ a părăsit sala de judecată în lacrimi şi când a dat ochii cu presa a strigat către aceştia: „Aduceţi brânza” ! Este posibil ca acestă afirmaţie să fi fost indreptată către locotenenţii acestuia: Botulescu Răzvan(care a fugit în Olanda de frica arestării şi care a fost dat în urmărire internaţională) şi un alt arbitru asistent a cărei identitate este deocamdată necunoscută.
Astfel, Pîrlitea se alătură mult mai celebrilor săi colegi Corpodean sau Bogaciu în scandalul ce a zguduit lumea fotbalului românesc.

Vom reveni mâine cu episodul urmator.

Articol scris de Krebs & SportulPh

One Response to DNA da lovitura în Prahova…

  1. Aha! Primi care spuneti lucrurilor pe nume!!! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: