Reculul demisiei lui Nica…

galben1Dupa cum stiti Cristian Nica a demisionat din functia pe care o detinea in cadrul AJF Prahova. Motivele invocate sunt: lipsa de colaborare cu AJF Prahova si masurile care s-au luat de-a lungul timpului impotriva violentelor care s-au produs pe stadioanele din judet, violente in urma carora arbitrii au avut de suferit. Totul a culminat cu ceea ce s-a intamplat zilele acestea, cand 2 jocuri au fost oprite definitiv, dupa ce arbitrii au fost batuti bestial de niste huligani care isi spun „fotbalisti”.
Demisia asistentului numarul 1 din Romania din functia de presedinte al Comisiei Judetene de Arbitrii Prahova a avut totusi un efect neasteptat printre fluierasii din cadrul lotului judetean de arbitrii. Acestia au vrut sa nu se prezinte la meciurile de  „folbal” inca de etapa trecuta in semn de protest incercand astfel sa fie solidari cu fostul lor sef demisionar. Totusi, desi au fost convinsi sa se prezinte la jocurile de la sfarsitul saptamanii, mai multi dintre ei si-au depus cerere de indisponibilitate, alegand sa faca „totul ca la carte” pentru a nu exista motiv sa fie suspendati de saptamana urmatoare.  Conform regulamentului un arbitru poate depune cerere de indisponibilitate pentru a nu fi delegat la un joc cu o saptamana inaintea jocului.
Arbitrii mai batrani in frunte cu colegul gazetar Valentin Istudor au mai incercat o forma de protest asemanatoare in trecut. Greva a durat doar 2 saptamani deoarece multi s-au intors la sentimente mai bune, iar unul din cei care au „spart greva” este actualul vicepresedinte, domnul Ion Mihai.
Ionut Borcan declara : „Aceasta demisie a lui Cristi si a inca catorva dintre noi este ultimul semnal pe care-l puteam trage ca membrii ai Comisiei! Poate ca aceasta demisie va constitui „un moment zero” (cum spunea Cristi) in fotbalul judetean! Poate ca din acest moment lucrurile se vor schimba in bine, iar huliganii vor fi eliminati din acest frumos si iubit sport!”.
Sunt chiar curios ce vor reusi sa faca arbitrii prin acest semnal de alarma pe care vor sa il traga. Cum se vor disputa jocurile in conditiile in care arbitrii cu experienta nu se vor prezenta la joc. De asemeni asteptam sa vedem cine va fi numit in fruntea Comisiei. Cel mai probabil domnul Ion Mihai cel care in prezent ocupa pozitia de vicepresedinte in cadrul CJA Prahova,  pare a fi cel mai in masura sa preia „fraiele” comisiei.

O zi placuta!
Alin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: