Cristian Nica a demisionat…

cristian-nica Asa cum probabil era de asteptat, socotind si dupa comunicatul emis de presedintele CJA Prahova for condus de catre domnul Cristian Nica, acesta a demisionat astazi din functia de presedinte, nedorind parca ca imaginea fotbalului prahovean sa ii fie asociata cu scandalurile existente la ligile inferioare ale judetului nostru. Prin imaginea pe care singur si-a creat-o a incercat sa ridice nivelul arbitrajului prahovean si sa scoata arbitri care sa ne poata reprezinta la nivelul fotbalului profesionist practicat de la nivelul Ligii a III-a in sus exact ca pe vremea cand acest for era condus de catre parintele arbitrajului din judetul nostru in persoana domnului doctor Emil Vlaiculescu. Poate ca multi ar fi dorit sa continue, si poate ca sunt unele persoane care se bucura ca cel mai bun asistent pe care il are Prahova in acest moment nu se mai afla in fruntea Comisiei de Arbitrii Prahova.
Cert este ca odata cu plecarea lui, comisia incepe, incet incet sa isi piarda imaginea. O imagine care s-a dorit sa fie la fel de bine vazuta ca si cariera asistentului prahovean. In mare parte s-a reusit ce s-a propus.  In mandatul sau au fost adusi la arbitraj in jur de 100 de copii cu care s-a incercat revigorarea imaginii dar si efectivului de arbitrii din judetul nostru. Inca si acum pe avizierele pe care le puteti vedea afisate la poarta sediului AJF Prahova situat in str. Pielari numarul 5 unde sunt afisate meciurile, brigazile de arbitrii, precum si observatorii, brigazi incomplete formate din cate 2 arbitrii, la unele meciuri chiar si 1 arbitru.
Oare v-a fi intors din drum de catre presedintele Crangasu Silviu, doarece pana ii va fi aprobata demisia este, inca in acte presedintele al CJA Prahova. Sa speram ca prin decizia luata se va trage un semnal de alarma si se va schimba ceva pentru a eradica violenta pe stadioanele – tarlalele – prahovene. Asteptam ca in urmatoarele zile presedintele AJF sa iasa la rampa cu o declaratie.

Acestea fiind spuse va urez o zi cat mai placuta
Acelasi ALIN

3 Responses to Cristian Nica a demisionat…

 1. Un arbitru says:

  Sa facem greva…

 2. Un Alt Arbitru says:

  Nu doresc a imi afisa numele pentru ca sunt inca tanar si nu are rost sa mi-l spun pentru ca s-ar putea sa am de suferit mai departe. Totusi ceea ce s-a intamplat ieri dupa ce Cristi Nica a demisionat este de tot rasul. Dintre toti arbitrii care eram acolo in sala doar unul singur s-a ridicat si a inceput sa sustina cauza cu toate ca la unison cam toti gandeam acelasi lucru. Poate unii au mai mult de pierdut, poate altii nu vor sa fie partasi, cert este ca eu unu il admir pe acel arbitru care a avut curajul sa ia cuvantul si sa ne spuna off-ul.
  Din pacate cred ca nu o sa ne ia nimeni aparare cand vom fi batuti pe terenul de joc si nu se vor lua masuri concrete pentru a ni se asigura cat de cat protectia. Si aici ma refer la taiat in carne vie exact cum a afirmat arbitrul mai sus numit in discursul sau.

  • iacobescuali says:

   Stimati arbitri stiu ca meseria dumneavoastra nu este usoara dar din pacate cu sau fara Cristian Nica la conducerea dumneavoastra activitatea va continua nestingherita. Sunteti cei mai blamati pe terenul de joc si cred ca nu conteaza cum luati o decizie pentru ca unii vor fi nemultumiti. Lucrati totusi cu caractere umane si prea putini pot fi controlati si temperati pe terenul de joc.
   Intradevar este mai greu si probabil va simtiti frustrati de faptul ca presedintele vostru a incercat ceva si vazand ca nereusind sa faca acel lucru si-a dat demisia. Este greu dar voi trebuie sa faceti ceva sa schimbati toate chestiile mizere care se intampla. Ca sa puteti ascultati cereti functii de conducere in AJF ca sa puteti schimba ceva. S-a creat SAFR cereti sprijin chiar daca inca e ceva mic. Deocamdata asta este sfatul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: